FUNCIONAMENT

Espai de Gresca és una sala polivalent que es lloga en horari de matí de 10.00 a 14.00, de tarda de 17.00 a 21.00 o durant tot el dia de 10.00 a 21.00. Sempre deixem entrar fins a una hora abans per a la realització de preparatius sense cap cost addicional i per qui necessiti acabar una mica més tard, també donem l’opció d’allargar una hora el tancament de la sala, és a dir, finalitzar la festa a les 15.00 o a les 22.00. Això sí que comportarà un increment de 20 € al pcireu final. La tarifa varia depenent del dia escollit per realitzar la celebració, essent el cap de setmana més car que entre setmana. Per reservar la data desitjada, el primer que haureu de fer és comprovar la disponibilitat de dies lliures mitjançant el Calendari que trobareu al menú de la pàgina web o trucant al telèfon 636 957 517.
Un cop escollida la data, haureu d’abonar el 50 % antipadament per fer efectiva la reserva i la resta de l’import s’entregarà el mateix dia de la festa. El dia de la celebració, us obrirem la porta a l’hora acordada i disposareu de la totalitat de la sala per que la utilitzeu com us convingui i gaudiu de tots els elements interiors que estaran a la vostra plena disposició. A l’interior del local trobareu una normativa d’ús que és imprescindible respectar pel bon funcionament i manteniment de les instal·lacions.
Al finalitzar la celebració haureu de deixar l’espai tal i com us l’heu trobat, les taules i les joguines hauran de quedar recollides, escombrar o fregar el terra si fos necessari i llençar la brossa als contenidors del carrer. Un cop acabat l’esdeveniment comprovarem que tot hagi quedat recollit i en bon estat i ens disposarem a tancar la sala.
Si necessiteu rebre més informació sobre Espai de Gresca o teniu alguna pregunta podeu escriure un correu a info@espaidegresca.cat i us respondrem el més aviat possible.