PREUS

Espai de Gresca és una sala polivalent adaptada per realitzar tot tipus de celebracions privades, festes infantils, aniversaris o reunions familiars amb la màxima intimitat i flexibilitat. Estem situats al Carrer Mare de Déu de Montserrat 63, de Gavà i t’oferim tot el necessari per a que gaudeixis d’una festa a la teva mida. Et facilitem tots els elements perquè grans i petits gaudeixin d’un dia especial i tu no t’hagis de preocupar per l’acumulació de gent a casa teva.
La idea està concebuda per a que la celebració s’adapti a totes les butxaques ja que disposem de servei de càtering i animació per qui ho desitgi, però també podeu ser vosaltres mateixos qui us encarregueu de la preparació del menjar i d’organitzar la festa com us convingui. Nosaltres posem a la vostra disposició totes les eines per a que passeu un dia especial en un espai adaptat i habilitat per realitzar qualsevol esdeveniment.

La sala disposa de:

• Taules i cadires per petits i grans
• Zona amb sofà i televisió de 42″ (HDMI, USB, Full HD)
• Castell inflable amb piscina de boles (30 m2)
• Equip de música (usb i radio)
• 2 Futbolins i Diana electrònica
• Climatització del local (fred i calor)
• Cuina office amb àmplia zona de treball (Nevera combi, microones, aigüera i estris) (Cafetera Dolce Gusto, sense càpsules)
• Penjarobes, Canviador nens petits, Joguines i Pilotes, 2 trones, Pisarra per dibuixar, 2 banys.

                     

Els dies festius es cobraran igual que el cap de setmana, 120 € pel matí i 150 € per la tarda, tanmateix, els vespres de festius es consideraran com un divendres i el preu serà de 60 € pel matí i 120 € per la tarda.

Hi ha l’opció d’anar a obrir la sala Espai de Gresca una estona abans (sense cap càrrec afegit) per si voleu fer algun tipus de preparatiu previ a la festa i també es pot ampliar l’horari de finalització de la celebració, afegint 1 hora extra. Aquesta es cobrarà a 20 €.

Si ho necessitéssiu disposem de diferents serveis de càtering i animació per donar un plus a la vostra celebració. Si ho desitgeu, us posem en contacte amb professionals que s’encarregaran de l’organització de l’esdeveniment i del menjar. A Espai de Gresca Gavà volem que tothom pugui gaudir d’una festa adaptada a les seves necessitats i a la seva butxaca. El preu del càtering i l’animació dependrà del què es demani i les persones que assisteixin a la festa. La cuina disposa d’una cafetera Dolce Gusto per utilitzar, però les càpsules les ha de portar el contractant del local.

 

Dies

Horari

Preu

De Dilluns a Divendres matí

10h – 14h

60 €

De Dilluns a Dijous tarda

17h – 21h

90 €

Divendres tarda

17h – 21h

120 €

Dissabte i Diumenge matí

10h – 14h

120 €

Dissabte i Diumenge tarda

17h – 21h

150 €